Şırnak 1 Şubesi

Eğitim Bir Sen Şırnak İl Başkanı Abdullah Çatı Beraberindeki Teşkilat Kadrosu İle Şırnak'ta Okulları Gezerek Değerlendirmelerde Bulundu

Eğitim Bir Sen Şırnak İl Başkanı Abdullah Çatı beraberindeki teşkilat kadrosu ile 246 gün aradan sonra yeniden eğitim-öğretime başlayan Şırnak’ta okulları gezerek değerlendirmelerde bulundu.

Beraberindeki heyetle okulları gezen Çatı gezdiği okullarda yeni göreve başlayan öğretmenlerle de tanışarak hasbihalde bulundu.Çatı,çiçeği burnunda eğitim-öğretim ordusuna yeni katılan öğretmenlere hitaben ‘’aslında çoğu zaman sonbahar hüznü çağrıştırır. Ama biz eğitimciler ve eğitime gönül veren insanlar  için sonbahar yeni bir eğitim yılının başlangıcı, yepyeni bir heyecan ve mutluluk demektir. yeni bir eğitim yılı bizler için yeni umutlar, yeni hedefler ve yeni deneyimlerdir de aynı zamanda,gülen yüzleriniz ve gözlerinizdeki ışıltı, heyecanlarınızın nasıl bir mutluluğa dönüştüğünün de en güzel göstergesidir.’’dedi.

Çatı sözlerine devamla’’Her ne kadar Şırnak eğitim-öğretimden uzunca bir vakit ayrı kalsa da birlikte aynı hedef için çarpan toplu yürekler ile  kısa bir zamanda bu durumdan sıyrılıp ,güçlenerek büyüyen bir Şırnak’ı hep birlikte inşa edeceğimizden hiç şüphem yoktur. Hedefimiz  Hz Nuh’un diyarı güzel ilimizin eğitim çıtasını her geçen yıl bir önceki yıla göre daha da yükselterek ülkemizin de eğitimde önde gelen illeri arasına sokmaktır.’’dedi.

Çatı ayrıca ‘’Eğitimciler Birliği Sendikasının Şırnak ailesi olarak ilimize teşrif eden eğitim ordusunun yeni neferleri ve geçmiş yıllardan kıdemli tüm öğretmenlerimizin Şırnak’ın akademik ve sosyal alanlardaki başarılarına büyük katkı sağlayacağına inanıyor ve kendilerine bir kez daha hoş geldiniz diyoruz.’’dedi.

Beraberindeki Eğitim Bir Sen Şırnak teşkilat üyeleri ile gezdikleri okullarda idareci ve öğretmenlere hitaben ‘’Güçlü köklerimiz, müsbet ilke ve değerlerimiz ve birbirimize olan bağlılığımızla güzel ülkemizin içinden geçtiği bu zor zamanlarda da dimdik ayakta duracağımız, bugünkü heyecan ve coşkumuzu devam ettireceğimiz sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir eğitim yılı dilek ve temennilerini ileten Çatı ziyaret ettiği okullardan ayrıldı.