Şırnak 1 Şubesi

Eğitim Bir-Sen Silopi ilçe Teşkilatından Kurumlararası Halı Saha Futbol Turnuvası

Eğitim Bir-Sen Silopi ilçe Teşkilatı tarafından 37 farklı takımının katıldığı “Eğitim Bir-Sen Silopi Kurumlararası Halı Saha Futbol Turnuvası” 6 mart pazartesi günü itibariyle başladı.

Sosyo-Kültürel hayata önem verdiklerini belirten Eğitim Bir-Sen Silopi İlçe Temsilcisi Bilal AKSOY yapılan spor faaliyetinin kurum personellerini bir araya getirmek için iyi bir fırsat olduğunu söyledi.Turnuvaya katılan farklı kurum personelleri arasında büyük memnuniyet ile karşılanan turnuva hakkında  Bilal AKSOY “Eğitim Bir-Sen teşkilatı olarak büyük bir aileyiz. Gerek Eğitim Bir-Sen camiası olarak üyelerimiz arasında mükemmel bir uyum,gerekse de bağlı bulunduğumuz Memur-Sen Konfederasyonununa üye diğer kurum personelleri arasında  kardeşlik duygusu hep en üst seviyededir. Konfederasyonumuza bağlı üyelerimiz arasında ki bu birliktelik bizim referans olarak anılmamızda herhalde en büyük etkendir, diyebiliriz. Bu uyumu, bu birlikteliği biraz daha artırmak, hafta içi yoğun mesainin ardından, hem sağlıklı kalabilmek hem de stres atma adına böyle bir turnuva tertip ettik. Ben bütün takımlarımıza başarılar diliyorum, centilmence hak edenin kazanacağı bir turnuva olmasını temenni ediyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

6 mart pazartesi günü Eğitim Bir-Sen Silopi İlçe Temsilcisi Bilal AKSOY’un santra vuruşu ile  başlayan ve 6 Nisan 2017’de oynanacak final maçı ile sona erecek olan turnuvada karşılaşmalar 3 puan sisteminde oynanacak ve toplamda 37 takım finale kalabilmek için kıyasıya mücadele edecek.

Turnuva sonunda 1. olan takım oyuncularına çeyrek altın,2.olan takım oyuncularına gömlek ve 3.olan takım oyuncularına ise 8gb’lık flash bellek hediye edilecek.