Şırnak 1 Şubesi

Şırnak'ta Memur-Sen'li Motif Kart İle Kazanıyor

Memur-Sen’in üyelerine alışverişlerde kolaylık sağlamak amacıyla geliştirdiği Motif Kart sistemi Şırnak’ta yaygınlaşmaya başladı.Üye işyerleri ile sağlanan mutabakatlar neticesinde alt yapının tamamlanmasıyla alışveriş sistemlerinde kullanılması için üyelere gönderilen Motif Kartlar Memur-Sen üyeleri tarafından kullanılmaya başlandı.

Şırnak’ta Motif Kart üye iş yeri temsilcileri ile bir araya gelen Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Şırnak il temsilcisi Abdullah ÇATI :’’ Memur-Sen üyeliğinin artık alışverişlerde de avantaj sağlayacağını üyelerimize emeklilerimize kolaylık sağlayacak, onları alışverişte avantajlı hale getirecek, Memur-Sen'e bağlı sendikalara üye olanların ikinci kez kazanacağı  motif kart projemizi Şırnak’ta mutabakat yapmış olduğumuz birçok üye işyeri ile hayata geçirmiş bulunmaktayız. Bu faaliyetin ortaya çıkmasında emeği geçen başta Genel Başkanımız Sn.Ali YALÇIN olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Sendika üyeleri için Motif Kart’a sahip olmak çok kolay

Memur Sen’e bağlı sendikaların tüm üyeleri Motif Karta sahip olabilecekler ve tüm ayrıcalıklarından üyelikleri süresince sınırsız faydalanacaktır.

Sendika üyelik bilginle Ptt’ye başvur

Motif Kart edinimi hususunda kullanıcı talepleri PTT'nin tüm şubelerinden sendikal üyelik bilgilerini ibraz etmeleri halinde ücretsiz olarak yapılacaktır. PTT şubelerinden form doldurularak başvurular yapılacaktır.

Kart’ın adresine PTT tarafından ulaştırılır.

Motif Kart başvurusu alınan kullanıcılara en kısa sürede Motif Kart adına düzenlenmiş bir şekilde kart basılarak adreslerine kargo ile gönderilecektir.

Ptt şubesinden kartının aktivasyonunu yap, kullan.

Motif Kart başvurusu alınan kullanıcılara en kısa sürede, adlarına düzenlenmiş bir şekilde kart basılarak adreslerine kargo ile gönderilecektir.